Rio-Media als de mediacoach voor uw bedrijf

ONLINE MARKETING

Rio-Media helpt uw bedrijf graag bij het maken van 
WordPress-websites
 social media marketingplan en bij het uitvoeren van SEO-optimalisatie

WordPress website

  • Rio-Media denkt mee en ontwerpt uw website ondersteund door wordpress. Vervolgens kunt u kiezen om via een DIY workshop te leren hoe u voortaan de website zelfstandig beheert of u vraagt Rio-Media om dit voor u te doen. Makkelijk toch? 

Social media Analist

  • Wij kijken samen met u naar de doelgroep die u wilt gebruiken en hoe u deze doelgroep het beste kunt bereiken. Op basis van wetenschappelijk onderzoek ontvangt u advies op maat in het gebruik van onder anderen Snapchat, Instagram, Facebook, LinkedIn. 

DIY WORKSHOPS

  • Ga samen met Rio-Media aan de slag en leer door middel van de DIY workshops hoe u zelfstandig uw online-marketing voert en hoe u uw social media effectief inzet voor uw bedrijf. 

OVERZICHT DIY WORKSHOPS

WordPress websites zijn de uitkomst voor het eenvoudig beheren van uw eigen websites met oneindig veel mogelijkheden.

U leert in de workshop onder andere hoe u zelf content plaatst, veranderingen in de lay-out doorvoert en hoe u update kunt uitvoeren. Daarnaast werft u kennis over het gebruik en het optimaal benutten van uw website als online visitekaartje. Na het volgen van de workshop kunt u zelfstandig en efficiënt uw website beheren en gebruiken.

Social Media is niet meer weg te denken als marketing-instrument. Maar hoe voorkomt u dat u steeds anderen moet inhuren om uw socials te beheren? Makkelijk door een van de vele DIY  SOCIAL MEDIA workshops te volgen. U leert binnen één workshop welke doelgroepen u kunt bereiken met het gebruik van de social media platformen. Daarnaast leert u natuurlijk de kneepje van het vak, zodat u voortaan zelfstandig te werk kan gaan met uw Facebook, Instagram, snapchat, Twitter en Linkedin-account. 

Vloggend. Zo kunt u uw bedrijf en de ontwikkelingen binnen uw bedrijf kenbaar maken aan klanten of gewoon aan iedereen die zich daartoe interesseert.  U gaat aan de slag met het begrip vloggen, leert hoe u de juiste beelden maakt en hoe deze gemonteerd moeten worden. Aan het eind van de Tutorial bent u een ware vlogger.